ÉTREND

Tudatos étrend hétről hétre

A just7 étrend abban segít neked,

hogy levegye az időigényes tervezés fáradalmát és nehézségét a válladról. Szeretünk egységben gondolkodni és ezáltal olyan tudást és támogatást biztosítani számodra, ami az étrend csomagokkal kiegészítve, meghozza a számodra kívánt eredményt:

Fogyás, alakformálás

Mozgásszegény életet, ülőmunkát végzőknek súlymegtartás

A túlsúlyból adódó egészségkárosodások csökkentése, az egészséges és megfelelő testi működés támogatása

A programot betartva HETI EGY KILÓ FOGYÁS, ZSÍRBÓL – lesz a Te eredményed és sikered.

Fontos: Elsődleges céljaink közé tartozik az edukáció! A Just7 ÉTREND követése során sokat tudsz tanulni önmagadról, a tested működéséről, az étkezés jelentőségéről és szabályairól, miközben tudatosságra szoktat, hétről hétre.

Amennyiben te magad szeretnéd összerakni a saját csomagodat arra is van lehetőség, hiszen minden, a csomagban megtalálható termék, a webshopunkban külön-külön is elérhető, pusztán csak szeretnénk segítséget adni azok számára, akiknek új ez a terület és nem biztosak a saját tudásukban.

te is unod már....

Nézzük, mit fog tartalmazni a csomagod:

Ha Neked sem működnek a különféle diéták, akkor ez neked szól:

Neked sem működnek a különböző, drágán összeállított divatos diéták, a fogyasztó csodaszerekről nem is beszélve?
Ennek megvan az oka. Ezek a diéták és a csodaszerek ugyanis nem személyre szabottak, azaz nem feltétlenül jók a Te tested számára, arról már nem is beszélve, hogy nem ritkán mellőznek minden tudományos és szakmai hátteret is.
Lehet, hogy vannak olyan emberek akiknek a koplalás miatt ideiglenesen működik, de szerintünk a nagy többség számára teljesen hatástalan mert a fogyás ilyen esetekben, nem egy tartós eredmény.

A tartós fogyást, és az alakod, a közérzeted megváltozását a gondolkodásmódod és a szokásaid megváltoztatása eredményezi. Ilyenkor ugyanis az életed, az életmódod és a testi-lelki egészséged az, ami felé elköteleződsz. Míg a diéta csak egy időszak, amivel ha végeztél, visszaállsz a régi szokásaidhoz, ami visszahozza a korábban leadott súlyfelesleget.

ettől az ördögi körtől szeretnénk megkímélni,
Más néven a jojó-effektustól

Az ÉTREND csomagok bemutatkoznak

Válaszd ki az életmódodnak megfelelő csomagot!

Kipróbálhatod 1 hétre, vagy kérheted célodhoz mérten.
Ne feledd, 1 hét, 1 kg fogyás!

- Elhivatottság csomag -
napi 2 termék

Elhivatottság csomag azoknak, akik megteszik az első lépést a céljaikért, az alakváltásért, és néhány kiló leadásáért. Segít tanulni, mi is valójában az életmódváltás, és hogyan tudod megvalósítani.

Tartalma 7 napra

Egy hétre 10.690 Ft

(napi 1.527 Ft)

- Kitartás csomag -
napi 3 termék

Kitartás csomag azoknak, akik gyorsabban szeretnék elérni a céljukat, akik egészségesen és tudatosan szeretnének étkezni. Tanulni a táplálkozásról és az életmódváltásról.
Kitartónak érzed magad?

Tartalma 7 napra

Egy hétre 16.990 Ft

(napi 2.240 Ft)

- Szupererő csomag -
napi 5 termék

Az elhatározásod ereje elsöprő, így naná, hogy te a teljeskörű csomagot választod. Ennél könnyebb már nem is lehetne! Szupererő csomag azoknak, akiknek fontos az idő és az energia optimalizálása, a teljeskörű tartalom és szolgáltatás.

Tartalma 7 napra

Egy hétre 21.990 Ft

(napi 2.927 Ft)

Hány kilótól szeretnél megszabadulni?

Hirlevél

Ne maradj le újdonságainkról!

Nem találod a számodra megfelelő csomagot?

Kérd ingyenes konzultációnkat!