Hogyan kezd el az életmódváltást

Vajon pont a súlyod akadályoz? A belső félelmek, szégyenérzet? Korábbi rossz tapasztalatok? Hitetlenség, önbizalomhiány?

Bárhogy is legyen, ezt a kurzus könyvet azért írtam, hogy segítsen neked átgondolni a benned zajló́ érzelmi és gondolati folyamatokat. Hogy segítsen neked megküzdeni azokkal a mindennapi nehézségekkel, amik által azt érezted, nem tudsz lefogyni, kiteljesedni, és megélni a nőiességed / férfiasságod, úgy, ahogyan azt valójában szeretnéd.

Lefedett témakörök

Önismeret

Gondolkodás mód

Stressz

Életvitel

PicsArt_03-25-04.19.02

Ingyenes anyag

Nem kell nekem hinned. Olvasd el az első pár oldalt és nézd meg hogyan változtatja meg az életed.

A szerzőről

Abban segítek az ügyfeleimnek, hogyan találjanak vissza, arra a bennük szunnyadó nőre/ férfira, akit ma a konfliktusok, a problémák, az elkerülések, az önbecsülés és a magabiztosság hiánya, félhomályba rejtett. Módszerem az önvizsgálaton át vezetett önfejlesztés. Mert mindennek, ami téged körülvesz, te vagy az Alfája és az Omegája, egyazon pillanatban.

Lacsny Éva

Olvasóink mondták

Nagyon elégedett vagyok a programmal, már 5 kilót fogytam, mióta csinálom! Egyáltalán nem érzem megterhelőnek. Az ételek finomak, változatosak, és közben sokat tanulok önmagamról.

Andi

Számomra az volt rendkívüli a programban, hogy nem gondoltam volna, mennyi minden múlik a szokásaimon, és azok megváltoztatásán. Kínzó diéták helyett, végre rendszerezett étkezés és mozgás van az életemben. Tele vagyok energiával és motivációval! A cél 10 kiló!

Gyula

Just7.hu

Egy komplex program amely a testi lelki egyensúlyra fókuszál.