JUST7 MENTOR PROGRAM

“Ne állj meg addig, amíg büszkének nem érzed magad!”

Just7 Életmód és mentor program

Egy átfogó program, amelyben nem csak az életmódváltás kap szerepet, de Te magad is, mint férfi vagy .

Az alakformáláson túl, az önismereted, az önbecsülésed és az önbizalmad is fejlődni, erősödni fog. Tudatosságra törekszünk. A célunk, hogy a programunk elvégeztével – amikor ismét belenézel a tükörbe – elégedett, magabiztos, és ragyogó ember köszönjön vissza rád. Hogy új fényben tündökölve, megéld a nőiességed / férfiasságod, és tudd, átéld, ez a Te személyes sikered!

Már benned van az érzés, hogy jó lenne változtatni?!

Tényleg Neked szól, ha változtatnál!

Egyszerű

Napról napra, hétről hétre haladva, egyszerre nem kell nagyon vállalnod. Elég, ha egyetlen hétre fókuszálsz. Ehhez mindent megkapsz, hetente. Minden hét egy eredmény.
A te sikered!

Gyors

Időt és pénzt spórolsz. A szakember végzi a számításokat, állítja össze az étrend és mozgás programot. Neked csak be kell tartanod. EGY HÉT, EGY KILÓ FOGYÁS. Számold ki, hány hét szükséges a célod eléréséhez.

Hatékony

Készen, személyre szabva kapod a heti étrendet, a recepteket, és a további információkat. Így egész héten nem kell azon törnöd a fejed, mit főzzél, mit egyél, és nincs több "megkívántam" vásárlás!

Plusz

A tudás érték. Add tovább a párodnak, a családodnak, a szeretteidnek. Hogy egymást támogatva, növekedjen a vitalitás, az önbizalom, az önbecsülés; újjáéledése a férfiasságnak és a nőiességnek!

a mentor filozófia

Nálunk az ember, és azon belül is a NŐ és a FÉRFI van a középpontban, és nem a testsúlya. Abból indulunk ki, hogy volt egy mögöttes érzelmi tartalom, egy életesemény, ami az elhízást eredményezte. Megküzdési stratégiát, módszereket tanítunk, miközben pszichés, lelki és test-tudatosságra törekszünk, önmagad mélyebb megismerésére, és megértésére.

Ez a szemlélet azért rendkívüli, mert a fogyás, az életmódváltás, valójában, mentális kihívás. Így egyetlen korlátja van a sikerednek, te magad! Mentoráltként segítünk, hogy túl tudj menni a félelmeken, a kétségeken, a rossz és berögzült szokásokon. Ehhez erő szükségeltetik, elhatározás, és kitartás! Mi ebben is támogatunk!

Amikor belevágsz a programba, megtapasztalhatod, mennyivel hatékonyabb és könnyebb, amikor van egy mentorod, aki végigkísér a teljes átváltozás folyamatán. Aki elérhető, akire támaszkodni tudsz, aki segít és jelen van, akkor is, amikor motivációra van szükséged, és akkor is, amikor elgyengülsz.

A mentor program célja, hogy segítsen átlátni a gondolkodásmódod, a hozzáállásod, az életmódod, a szokásaid, a napi rutinod egyes elemei, eddig, hogyan gátolták a magabiztosságod megélését, a párválasztást, vagy a fogyást és az EGÉSZséged megőrzését. A felismerések, az AHA élmények, mind egy-egy lehetőség az önvizsgálatra és a változásra. Ami mind oda vezet téged, hogy valós, tartós változást élsz meg, olyan eredményt, amiből már nem tudsz visszaesni (jojó effektus, visszahízás…stb.), mert te magad, legbelül, pozitívan, megváltoztál. 

Mielőtt belevágnál a programba, szeretnél többet megtudni önmagadról,
és arról, hogyan érheted el saját célkitűzésed?

Töltsd ki, legjobb tudásod szerint,

és beszéljük át, közösen.

Bónusz: ajándék cselekvési terv!

A kiértékelő lapon kérdéseket találsz, amikre ha válaszolsz, megtudhatod az irányokat, merre érdemes akár egyedül, akár közösen, elindulni, hogy karcsúbb legyél, magabiztosabb, vagy hogy kiteljesedj a nőiességedben, a férfiasságodban.

Időpont egyeztetést követően, 30 perces, ingyenes konzultációban részesülsz (lehet személyes vagy online).

Ezért fogod imádni az életmód és mentor programot

logo színezett

A Just7 MENTOR programban egy kidolgozott rendszer vár, amellyel a célunk, hogy testi-lelki-szellemi egységbe, EGÉSZségbe kerülj, és önmagaddal elégedett, kiegyensúlyozott életet tudj élni. Hogyan?!

 • heti 40p konzultáció, hogy felismerd, megértsd a kialakult problémáidat, félelmeidet, hiedelmeidet, hogy változtatni tudj
 • heti személyre szabott étrend (30p) – életviteled és kialakult egészségügyi problémád figyelembevételével
 • heti mozgásterv (40p) – a számodra megfelelő mozgás és intenzitás, speciálisan rád alakítva, különös tekintettel: derékfájás, gerincprobléma, ízületi fájdalmak 
 • folyamatos nyomonkövetés – változtatjuk a “rossz” szokásokat, amik eddig nem engedtek fogyni, vagy jojo effektust okoztak, miközben tudatosságot tanulunk
 • elérhetőség – bátran
  felhívatsz, amikor gyengének érzed magad, és erőre, motivációra van szükséged,
  lelki támogatásra

eredményorientáltság, mint:

 • valós életmódváltás történjen, tartós, elért eredményeid által (fogyás, alakváltozás, önbecsülés és magabiztosság növekedése)
 • növekedjen a vitalitásod, az életkedved, változzon a kisugárzásod
 • hatékonyan és gyorsan érd el a céljaidat, miközben a túlsúlyból adódó egészségkárosodásokat is igyekszünk felszámolni!

FONTOS!

Mindenképpen javaslom a Just7 MENTOR programot, ha téged is érintenek a következő sorok bármelyike:

 • 120kg a súlyod vagy több
 • emésztőrendszeri problémával élsz
 • intoleranciával küzdesz
 • inzulin termelés zavaraival küzdesz
 • diabétesz: kettes típusú cukorbetegséggel diagnosztizáltak
 • magasvérnyomással küzdesz
 • kardiovaszkuláris (szív és érrendszeri) problémáid vannak
 • gyermeket tervezel
 • kismama vagy
 • klimax (menopauza, változókor) időszakában vagy

KI LESZ A MENTOROD, ÉS A VÁLTOZÁSOD KÍSÉRŐJE

eva_02_1_kicsi

Talán elmondhatom, hogy sok minden voltam már, talán csak akasztott ember nem! 😀

A színes, és tartalmas életemnek, a kíváncsiságomnak köszönhetem az a tudást, és szemléletmódot, amivel tudlak látni téged, mint embert, és azon problémákat, amikkel küzdesz.

15 év nemzetközi projekt kontrolling, pénzügyi tudás van mögöttem

4 év pszichológia és szexuálterápia, párkapcsolati tanácsadás

Testépítő múlt – bikini fitness versenyző, tudatos táplálkozás mentor

Okleveles masszőr – Lásd Just7 BŐRÁPOLÁS program

Két könyv írója/szerzője – Lásd Just7 TUDÁS

Két fiúgyermek édesanyja, és nem utolsó sorban nő, aki igyekszik értéket, szeretetet, megbecsülést közvetíteni.

Átfogó és holisztikus módon alakítottam a Just7 MENTOR programot, melyben az embert egy EGÉSZként szemlélem, miközben abban segítek, hogyan találj rá a testi-lelki-szellemi EGÉSZségedre.

Tökéletes állapot nem létezik, kár is lenne kergetni! Ám létezik egy elfogadó, önszerető, önbecsülő lét, amelyben békében tudsz lenni saját magaddal. Amikor nem bántod magad éles gondolatokkal, fájó érzésekkel, és a testedet sem kínzod, csak hogy visszaigazold, mi az, ami nem jár neked, amire nem tartod érdemesnek magad.

Te is egy értékes ember vagy! Mutassuk meg a világnak!

A PROGRAM ÁRA

9990 Ft heti előfizetés, amit bármikor lemondhatsz
 • Covid időszak alatt ingyenesen jár a Kitartás, a Szupererő, és a Menedzser ÉTREND csomagokhoz.
mentor

MI VÁR RÁD A PROGRAM SORÁN

önbizalom & önbecsülés fejlődése, pozitív megélés

sikerélmény hétről hétre

tudás átadás, és tudatosságra szoktatás

fehérjében gazdag, kiegyensúlyozott táplálkozás

maradékmentes étrend

zsírból történő fogyás, anyagcsere ketózis

centikben és kilókban mérhető eredmény

túlsúlyból adódó egészségkárosodások felszámolása, kiemelt hagsúlyt helyezve: diabétesz (II.), inzulinrezisztencia, pajzsmirigy működés zavarai, urológiai és nőgyógyászati problémák

folyamatos szakmai és emberi támogatás, konzultáció, nyomonkövetés

kiegyensúlyozott élet nőként és férfiként, párkapcsolatban vagy családban

PicsArt_12-04-07.03.42

Hirlevél

Szeretnél ismerkedni a test, a lélek és a psziché EGÉSZségébe foglalt módszerrel?

Iratkozz fel hírlevelünkre, és 5 napon át, ingyenes tudásanyaggal gazdagodsz!

5 nap érted, hogy megértsd azt, aki ma vagy, ahol tartasz, ahogyan érzel, és ahogyan jelenleg megküzdesz a mindennapi problémákkal.

Azért, hogy utána, könnyebben tudj változtatni, és EGÉSZségben élni.

Kapcsolat